Motorrijschool Leiden

Onze motorrijschool in Leiden biedt je een voordelige manier om aan je motorrijbewijs te komen. Dit komt omdat we zo effectief mogelijk gebruikmaken van de motorrijlessen die je afneemt. Ongeacht het pakket dat je kiest, met de rijlessen in Leiden kijkt de rijinstructeur altijd naar hoe hij jou zo ver mogelijk kan brengen voor het examen.

Motorrijschool Leiden combineert praktijk met theorie

Het leren rijden gebeurt aan de hand van een duidelijke structuur in de praktijklessen. We combineren theorie met praktijk waar dat kan en de rijinstructeur is bereid om verkeerssituaties uit te leggen als je het niet begrijpt.

Wil jij ook leren motorrijden? Neem contact op om te beginnen met de motorrijlessen en wie weet houd jij straks je eerste gratis proefles bij de beste motorrijschool van Leiden.

NUMMER 1 RIJSCHOOL IN LEIDEN

Waarom rijschoolleiden.nl

01

Rijveiligheid
op nummer 1

Onze focus ligt op het ontwikkelen van veilige rij gewoonten voor levenslang verantwoordelijk rijden.
02

Maatwerk
Trajecten

Individueel afgestemde lessen voor beginners tot opfriscursussen voor ervaren bestuurders.
03

Vlotte
Rijbewijsaanvraag

Ondersteuning bij het papierwerk en stappen om naadloos je rijbewijs aan te vragen.
04

Gratis
Proefles

Begin met vertrouwen door een kosteloze proefles om onze aanpak en instructeurs te ervaren.
05

Flexibel
Betalen

Betaalbare lespakketten en flexibele betaalopties om aan je budget te voldoen.
06

Opfrislessen
voor Senioren

Speciale lessen en begeleiding voor senioren om hun vertrouwen op de weg te vergroten.

Haal snel je rijbewijs met onze motorrijschool in Leiden

Bij onze motorrijschool in Leiden weten we dat je het liefste zo snel als het maar kan de weg op gaat met je nieuwe tweewieler. Alleen om goed je rijbewijs te halen moet je zeker weten dat je klaar bent voor het rijexamen. Gelukkig weet je vaste rijinstructeur heel goed in te schatten of jij klaar bent om af te rijden of niet.

Bij onze motorrijschool in Leiden vind je verschillende pakketten waarin het rijexamen is inbegrepen. Een pakket afnemen is altijd voordeliger om snel je rijbewijs te halen dan losse lessen.

Motorrijlessen met een aanpak op maat

Wij snappen dat niet iedereen op dezelfde manier leert. Daarom krijg je bij onze rijschool in Leiden altijd motorrijlessen op maat. Door deze slimme aanpak halen we het maximale uit het lesmateriaal. Gaandeweg houdt de rijinstructeur bij wat je leercurve is. Ook wordt er rekening gehouden met welke type bestuurder je bent. Ben jij meer van de praktijkaanpak of neig je meer richting de theorie?

Dankzij de jarenlange ervaring van de rijinstructeur weet hij goed om te gaan met je zwakke en sterke punten. Waar nodig geeft hij je ondersteuning op maat zodat jij het rijexamen succesvol aflegt. En dat merk je, want we hebben een zeer hoog slagingspercentage bij onze rijschool in Leiden!

DIENSTEN

Veilig en zelfverzekerd rijden

Leer rijden in Leiden met ervaren instructeurs. Betrouwbare rijschool voor jouw succes op de weg.

Veilig de weg op voor je rijexamen

Dat veiligheid in het verkeer belangrijk is, weet iedereen. Maar zeker op de motor ben je extra kwetsbaar. Daarom hebben we meerdere oplossingen bij onze motorrijschool in Leiden zodat jij veilig de weg op gaat voor je rijexamen. Al tijdens de motorrijlessen zorgen we voor een beschermend pak, een veilige helm, een oplettende rijinstructeur en communicatiemiddelen zodat je met de volgmotor mee kan.

Welk type motorrijbewijs wil ik hebben?

Er zijn verschillende typen motorrijbewijzen te halen. Bij onze motorrijschool in Leiden kun je voor al deze varianten terecht. Eerst wil je natuurlijk weten wat het verschil precies, daarom leggen we het hier kort uit.

Ga jij lessen voor je A1 bewijs, dan kan dat al vanaf je 17e. Dit is het eerste rijbewijs waarvoor iemand in aanmerking komt. Je mag hiermee motoren besturen tot en met 11 kW.

De volgende stap is het A2 bewijs, welke je mag halen vanaf je 20e. Dit is een upgrade vanaf de eerste, omdat je er meer mee kan. Je mag namelijk motoren besturen tot en met 35 kW.

Tot slot hebben we het A bewijs. Dit is wat men meestal verstaat onder het ‘motorrijbewijs’. Deze mag je pas proberen te halen vanaf je 21e en hiermee mag je alle typen motoren besturen. Afhankelijk van je wensen stellen we de motorrijlessen samen hoe jij het wilt, zodat je zo effectief mogelijk afrijdt bij onze motorrijschool in Leiden.

  • Hoe duur is het motorrijbewijs gemiddeld?

Al voor €1.530 heb jij een pakket waarmee je je rijbewijs haalt. Hierin zitten 25 lessen om je voor te bereiden op het examen. Ook het examen zelf zit in dit pakket. Dus je bent in één keer klaar met je rijbewijs halen.

  • Hoe lang duurt het gemiddeld om je motorrijbewijs te halen?

Het duurt gemiddeld 20 uur, ofwel 20 lessen voordat iemand klaar is om het motorrijbewijs te halen. Dit is een schatting van het CBR. Vanaf dit moment heeft een gemiddeld persoon voldoende kennis van de verkeersregels en voldoende voertuigbeheersing om te slagen.

  • Krijg ik een vaste rijinstructeur?

Bij Rijschool Leiden krijg je één vaste rijinstructeur. Dit zorgt voor de nodige structuur in je rijschema. Door dat je iedere keer met dezelfde rijinstructeur traint leer je elkaar niet alleen beter kennen, maar kan hij ook beter inschatten welke lesinhoud het beste bij jou past.

  • Is het moeilijk om je motorijbewijs te halen?

Het is niet moeilijk om je motorrijbewijs te halen. Met onze motorrijschool in Leiden bereiden we je helemaal voor op het examen om af te rijden. Natuurlijk vergt het enige inzet van jouw kant, maar met ons hoge slagingspercentage hebben we er het vertrouwen in dat het jou ook lukt.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.