Rijschool Oegstgeest

Wil jij graag beginnen met lessen bij een rijschool in Oegstgeest om zo snel mogelijk aan je rijbewijs te komen? Wij begeleiden je op de meest persoonlijke en snelste manier richting het examen! Onze instructeurs richten zich namelijk volledig op jouw manier van leren en passen zich hieraan aan. Iedereen leert namelijk op een andere manier, en het is zonde om hier geen gebruik van te maken. Zo leer jij makkelijk en snel, en gaat er geen kostbare tijd verloren. Hoe minder rijlessen in Oegstgeest je moet volgen, hoe goedkoper je namelijk uit bent! Wil jij graag eerst kennismaken met onze instructeur en eens van dichtbij zien hoe hij met jou omgaat? Vraag dan een gratis proefles aan! Hierin kun je jouw nieuwe instructeur op je gemak leren kennen, al je vragen stellen en advies krijgen over het traject.

Efficiënt lessen bij onze rijschool Oegstgeest

Naast dat we ons aanpassen aan jouw behoeften, proberen we je op verschillende andere manieren zo efficiënt en dus snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen. Bij onze rijschool in Oegstgeest krijg je namelijk één instructeur toegewezen die je het gehele traject zal behouden. Het voordeel hiervan is dat je niet telkens hoeft te wennen aan je nieuwe instructeur en diegene aan jou. Wanneer je een nieuwe instructeur krijgt, moet hij toch weer vanaf het begin beginnen en analyseren wat je al kan en hoe hij met je om moet gaan. Allemaal verloren tijd, want dit kan zo weer twee tot drie lessen duren voordat je nieuwe instructeur in de gaten heeft hoe ver je bent en hoe hij het beste met je om moet gaan. Deze drie lessen zijn toch weer extra kosten. Daarom krijg je bij onze rijschool uit Leiden één instructeur toegewezen en betaal je de goedkoopste prijs!

Wil je het nóg efficiënter aanpakken en op de snelst mogelijke manier voor je rijbewijs gaan? Dan kun je bij ons ook kiezen voor een spoedcursus! We kijken in de proefles naar je talent en op basis daarvan zetten we een traject voor je uit. Vervolgens stellen we in samenspraak met jou een datum vast waarop je het examen aflegt. Met de rijlessen in Oegstgeest zullen we dan blokken van ongeveer 4 uur gaan rijden. Je hebt dan bijvoorbeeld les van 09:00 tot 13:00. Zo kun je al in 28 dagen aan je rijbewijs komen, en met talent misschien zelfs al eerder!

NUMMER 1 RIJSCHOOL IN LEIDEN

Waarom rijschoolleiden.nl

01

Rijveiligheid
op nummer 1

Onze focus ligt op het ontwikkelen van veilige rij gewoonten voor levenslang verantwoordelijk rijden.
02

Maatwerk
Trajecten

Individueel afgestemde lessen voor beginners tot opfriscursussen voor ervaren bestuurders.
03

Vlotte
Rijbewijsaanvraag

Ondersteuning bij het papierwerk en stappen om naadloos je rijbewijs aan te vragen.
04

Gratis
Proefles

Begin met vertrouwen door een kosteloze proefles om onze aanpak en instructeurs te ervaren.
05

Flexibel
Betalen

Betaalbare lespakketten en flexibele betaalopties om aan je budget te voldoen.
06

Opfrislessen
voor Senioren

Speciale lessen en begeleiding voor senioren om hun vertrouwen op de weg te vergroten.

Ga ook voor je automaat rijbewijs!

Wil je voor je automaat rijbewijs gaan, omdat je weet dat je toch nooit in een handgeschakelde auto zal rijden? Ook hiervoor biedt onze rijschool in Oegstgeest rijlessen aan! Voordeel van deze lessen is dat je meteen aan de slag gaat met de inzichten in het verkeer en je het hele onderdeel overslaat waarbij je moet leren schakelen en hier handigheid in moet krijgen. Dit scheelt weer lessen, tijd en dus geld over het gehele traject. Hoe minder rijlessen je namelijk hebt, hoe goedkoper de volledige prijs zal zijn voor de lessen. Je kan bij ons zelfs terecht in Rijnsburg en Leiderdorp.

DIENSTEN

Veilig en zelfverzekerd rijden

Leer rijden in Leiden met ervaren instructeurs. Betrouwbare rijschool voor jouw succes op de weg.

Vraag direct een proef rijles Oegstgeest aan

Wil jij dus het liefst vandaag al beginnen met lessen voor je auto- of motorrijbewijs? Neem dan direct contact met ons op of vul ons formulier in voor een gratis proefles! Jij en je nieuwe instructeur kunnen dan direct kennis maken, en zo weet je meteen of we bij je passen. Ook zal de instructeur je aan het einde van de les advies geven over de hoeveelheid lessen die je zal moeten nemen. We raden je aan dit advies ook op te volgen, want onze instructeurs hebben jarenlang ervaring en kunnen jou hier goed in adviseren. Zo is de kans het alles grootst dat je slaagt. Onze rijschool in Oegstgeest heeft niet voor niets zo een hoog slagingspercentage! Vraag dus direct jouw gratis proefles aan of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.