Rijschool Voorhout

Onze rijschool in Voorhout is bij uitstek de plek waar je op een betaalbare manier je rijbewijs kunt halen. Onze rijlessen zijn geschikt voor iedereen uit de wijde regio van Leiden. De manier hoe je leert en wat je sterke en zwakke punten zijn bekijken we goed en passen zo het leertraject aan.

Rijschool Voorhout voor lessen op maat

Door onze methode krijg je persoonlijke lessen op maat, waardoor je nooit teveel betaalt voor je rijbewijs. Dankzij de ruime beschikbaarheid van onze rijinstructeurs kun je kiezen uit veel tijdstippen gedurende de dag en in de hele omgeving. Ook bijvoorbeeld in Warmond en Sassenheim.

Kom je uit Voorhout en wordt het tijd om je rijbewijs te halen? Schrijf je dan vandaag nog in voor een gratis proefles. Hier maak je kennis met je rijinstructeur en wordt alles haarfijn uitgelegd hoe wij ervoor gaan zorgen dat jij slaagt voor je rijexamen. Je bent altijd welkom bij onze rijschool in Voorhout.

NUMMER 1 RIJSCHOOL IN LEIDEN

Waarom rijschoolleiden.nl

01

Rijveiligheid
op nummer 1

Onze focus ligt op het ontwikkelen van veilige rij gewoonten voor levenslang verantwoordelijk rijden.
02

Maatwerk
Trajecten

Individueel afgestemde lessen voor beginners tot opfriscursussen voor ervaren bestuurders.
03

Vlotte
Rijbewijsaanvraag

Ondersteuning bij het papierwerk en stappen om naadloos je rijbewijs aan te vragen.
04

Gratis
Proefles

Begin met vertrouwen door een kosteloze proefles om onze aanpak en instructeurs te ervaren.
05

Flexibel
Betalen

Betaalbare lespakketten en flexibele betaalopties om aan je budget te voldoen.
06

Opfrislessen
voor Senioren

Speciale lessen en begeleiding voor senioren om hun vertrouwen op de weg te vergroten.

De rijschool in Voorhout waar je gaat slagen

Onze rijschool in Voorhout is de partij waarmee je gaat slagen. Hoe weten wij dit zo zeker? Omdat je niet de eerste bent, en zeker ook niet de laatste! De rijinstructeur met wie je te maken krijgt heeft inmiddels veel ervaring achter het stuur. Hij weet de ins en outs van het verkeer en weet exact wat belangrijk is bij het CBR.

Zowel de praktijk als theorie nemen we door. Jij staat hierin centraal. Merkt de instructeur dat jij soms niet weet wat je in de praktijk moet doen of kun je juist wat meer aandacht gebruiken met de theorie dan maken we hier de ruimte voor. Wij willen dat je zo sterk mogelijk in je schoenen staat op het moment dat jij voor je rijexamen gaat. Doordat we na elke rijles een tussenstand meten wordt gaandeweg duidelijk waar jij veel baat bij hebt. Dan richten we de volgende rijlessen precies zo in, dat jij deze punten erbij leert. Op die manier weten we bij de rijschool in Voorhout dat jij gaat slagen.

DIENSTEN

Veilig en zelfverzekerd rijden

Leer rijden in Leiden met ervaren instructeurs. Betrouwbare rijschool voor jouw succes op de weg.

Flexibele rijlessen die op maat voor jou zijn

Zoals gezegd biedt onze rijschool in Voorhout een breed lessenpakket aan. Daarnaast heb je ook nog veel invloed op de tijdstippen waarop je de rijlessen volgt. Dankzij onze flexibele schema’s kun jij ook ‘s avonds je lessen volgen, mocht dat beter uitkomen. Bespreek de mogelijkheden met onze rijschool in Voorhout.

Niet iedereen leert op dezelfde manier. De ene heeft meer baat bij doen en de ander wilt juist eerst wat meer weten voordat hij of zij de handen aan het stuur legt. Hoe dan ook weet de rijinstructeur hierop in te spelen door precies de rijlessen te laten aansluiten aan jouw behoefte. Je krijgt persoonlijke, op maat gemaakte sessies waardoor wij het slagingspercentage al boven de 90% hebben gekregen. Dit geldt ook voor onze motorrijlessen!

Goed voorbereid je rijbewijs halen

Wanneer de dag is aangebroken dat jij voor je rijbewijs gaat, wil je wel zeker zijn dat je op alles voorbereid bent. Onze rijschool in Voorhout biedt de pakketten zo aan, dat je nooit tekort komt om af te rijden. Als we zien dat je meer materiaal of ondersteuning nodig hebt is dit allemaal beschikbaar. We hechten veel waarde aan het resultaat en daarom willen we dat jij bijdraagt aan die hoge slagingspercentage.

Om je goed voorbereid naar het rijexamen te laten gaan is er veel persoonlijk contact over je rijvaardigheden. Bij onze rijschool in Voorhout krijg jij de ruimte die je nodig hebt om te groeien als automobilist.

Hoeveel kost 20 uur praktijkles in een rijschool?

Als je 20 losse lessen neemt kost dat €1.100. Bij zulke aantallen is het echter voordeliger om een pakket te nemen, omdat hierin ook het rijexamen zit. Volgens het CBR heeft een gemiddeld persoon echter 43 lessen nodig om te leren autorijden.

Kun je je rijbewijs halen zonder rijschool?

Ja, je kunt je rijbewijs halen zonder rijschool. Dit betekent wel dat je alle theorie op jezelf moet leren en halen. En daarnaast moet je zelf je praktijkexamen plannen en voor een voertuig zorgen tijdens de toets.

Welke rijschool is de beste?

Onze rijschool in Voorhout is het beste. Dit komt omdat wij omgerekend het goedkoopste zijn om ervoor te zorgen dat jij slaagt voor je examen. Een ander kenmerk is het hoge slagingspercentage van meer dan 90%.

Wat zijn de kosten per uur?

Eén les duurt bij ons één uur. En voor een losse les betaal je €55. Dit is handig voor als het een tijd geleden is dat je achter het stuur bent gekropen of als je op de valreep nog een extra les wilt. De proefles is bij ons altijd gratis.

Heb ik elke keer dezelfde rijinstructeur?

Ja, je hebt iedere keer dezelfde rijinstructeur. Dit is ervoor bedoeld dat je les op maat krijgt omdat hij steeds meer inzicht krijgt in hoe je leert en waar je in het leertraject staat. Zo ga je het snelst vooruit met je rijvaardigheden.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.