Motorrijschool Wassenaar

Bij Motorrijschool Wassenaar draait het allemaal om jou en jouw liefde voor motorrijden! We zijn niet zo’n formele rijschool in Wassenaar; bij ons is het gezellig en persoonlijk. Onze instructeurs hebben niet alleen een berg ervaring op de motor, maar zijn ook super in het overbrengen van hun kennis op een manier die jij snapt en waar je wat aan hebt. In onze motorrijlessen mixen we de serieuze kanten van veilig rijden met een flinke dosis plezier.

De motorrijschool in Wassenaar voor jong en oud

Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt verbeteren, we passen ons helemaal aan jouw niveau aan. We hebben toffe motoren klaarstaan voor je, zodat je op een veilige en vertrouwde manier leert rijden. En weet je wat het mooiste is? Bij Motorrijschool Wassenaar hoef je niet de hoofdprijs te betalen om te kunnen lessen. Heb je zin om te leren rijden en tegelijkertijd een hoop lol te hebben? Kom dan zeker bij ons langs!

NUMMER 1 RIJSCHOOL IN LEIDEN

Waarom rijschoolleiden.nl

01

Rijveiligheid
op nummer 1

Onze focus ligt op het ontwikkelen van veilige rij gewoonten voor levenslang verantwoordelijk rijden.
02

Maatwerk
Trajecten

Individueel afgestemde lessen voor beginners tot opfriscursussen voor ervaren bestuurders.
03

Vlotte
Rijbewijsaanvraag

Ondersteuning bij het papierwerk en stappen om naadloos je rijbewijs aan te vragen.
04

Gratis
Proefles

Begin met vertrouwen door een kosteloze proefles om onze aanpak en instructeurs te ervaren.
05

Flexibel
Betalen

Betaalbare lespakketten en flexibele betaalopties om aan je budget te voldoen.
06

Opfrislessen
voor Senioren

Speciale lessen en begeleiding voor senioren om hun vertrouwen op de weg te vergroten.

Veilig de weg op met dé motorrijschool van Wassenaar

Wij zijn dé motorrijschool van Wassenaar waar gezelligheid en veiligheid hand in hand gaan. Onze instructeurs zijn niet alleen goed in hun vak, maar hebben ook een passie voor het rijden en het overbrengen van hun kennis op een leuke en begrijpelijke manier. Veiligheid is onze topprioriteit, maar dat betekent niet dat we het niet gezellig kunnen hebben tijdens de lessen. We leren je hoe je je motor beheerst, hoe je op de weg let en hoe je reageert in verschillende verkeerssituaties. Dit allemaal in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Of je nu een beginnende rijder bent of je vaardigheden wilt opfrissen, bij ons leer je op een veilige en plezierige manier motorrijden. Klaar om veilig en vol vertrouwen de weg op te gaan? Stap dan bij ons op de motor!

DIENSTEN

Veilig en zelfverzekerd rijden

Leer rijden in Leiden met ervaren instructeurs. Betrouwbare rijschool voor jouw succes op de weg.

Goedkope motorrijles pakketten

Op zoek naar betaalbare motorrijlessen zonder in te leveren op kwaliteit? Kijk dan niet verder! Onze motorrijschool in Wassenaar biedt diverse goedkope motorrijles pakketten aan, die perfect afgestemd zijn op jouw behoeften en budget. Of je nu voor het eerst op een motor gaat stappen of al wat uren achter de rug hebt, we hebben een pakket dat bij je past. Onze pakketten zijn transparant geprijsd, zonder verborgen kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Bovendien zijn ze flexibel; je kunt de lessen plannen op tijden die jou het beste uitkomen. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat elke les effectief en leuk is. We geven persoonlijke aandacht en professionele begeleiding, zodat je snel vooruitgang boekt. Met onze goedkope motorrijles pakketten kun je zonder zorgen je vaardigheden ontwikkelen. Rijden op een motor was nog nooit zo toegankelijk en betaalbaar! Stap in en begin vandaag nog aan jouw motor avontuur.

Schrijf je nu in bij onze motorrijschool in Wassenaar!

Klaar om te starten met je motoravontuur? Schrijf je dan nu in bij onze motorrijschool in Wassenaar! Wij zijn de go-to plek waar jouw droom om motorrijder te worden werkelijkheid kan worden. Onze rijschool biedt niet alleen toplessen, maar ook een hele gezellige en ontspannen sfeer. Bij ons leer je niet alleen hoe je moet rijden, maar ook hoe je veilig en met zelfvertrouwen de weg op gaat. En dit alles op een manier die leuk en makkelijk te begrijpen is. We hebben verschillende lessen en pakketten, dus er is altijd iets dat bij jouw schema en leerstijl past. Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in bij onze motorrijschool in Wassenaar en ga al binnen no-time de weg op!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.