Rijschool Sassenheim

Onze rijschool in Sassenheim is er voor jong en oud. Alle leerlingen zijn welkom die graag rijlessen willen volgen in de regio. Wij zijn namelijk in de hele omgeving van Leiden beschikbaar! Onze instructeurs geven persoonlijke lessen waar jij en je leertraject centraal staan. Vraag direct een gratis proefles aan en start vandaag al met het traject!

De rijschool in Sassenheim met flexibele lestijden

Dankzij onze flexibele lestijden kunnen we altijd een tijdstip vinden waarop het jou uitkomt. Kom je uit Sassenheim en wil je je rijbewijs halen? Dan is dit de uitgelezen kans om goed te beginnen met het leren autorijden.

Neem gerust contact op om te beginnen, veel “sassemers” zijn je al voorgegaan. De proefles is gratis en we zullen je van A tot Z uitleggen hoe het traject eruit zal zien wanneer jij bij onze rijschool in Sassenheim je rijbewijs gaat halen.

NUMMER 1 RIJSCHOOL IN LEIDEN

Waarom rijschoolleiden.nl

01

Rijveiligheid
op nummer 1

Onze focus ligt op het ontwikkelen van veilige rij gewoonten voor levenslang verantwoordelijk rijden.
02

Maatwerk
Trajecten

Individueel afgestemde lessen voor beginners tot opfriscursussen voor ervaren bestuurders.
03

Vlotte
Rijbewijsaanvraag

Ondersteuning bij het papierwerk en stappen om naadloos je rijbewijs aan te vragen.
04

Gratis
Proefles

Begin met vertrouwen door een kosteloze proefles om onze aanpak en instructeurs te ervaren.
05

Flexibel
Betalen

Betaalbare lespakketten en flexibele betaalopties om aan je budget te voldoen.
06

Opfrislessen
voor Senioren

Speciale lessen en begeleiding voor senioren om hun vertrouwen op de weg te vergroten.

De rijschool in Sassenheim voor theorie en praktijk

Bij onze rijschool in Sassenheim pakken we alles aan: zowel de theorie als de praktijk komen aan bod. Dit doen we via een unieke leermethode waarbij we de theorie combineren met het rijden. Uit onderzoek is gebleken dat je het snelst leert als wat je hebt geleerd direct in de praktijk toe te passen is. En daar maken we goed gebruik van bij de rijschool in Sassenheim.

Tijdens de rijlessen krijg je stap voor stap te horen hoe de theorie in elkaar steekt van het autorijden. Mocht je extra hulp nodig hebben bij je theorie hebben wij de middelen om je te ondersteunen voor het rijexamen. Ook als leren uit een boek niet je ding is heeft de rijinstructeur een handige leermethode om toch je rijbewijs te halen. Voor persoonlijke rijlessen op maat neem je contact op met onze rijschool in Sassenheim.

DIENSTEN

Veilig en zelfverzekerd rijden

Leer rijden in Leiden met ervaren instructeurs. Betrouwbare rijschool voor jouw succes op de weg.

De rijlessen van onze rijschool zijn op maat en persoonlijk

Als rijschool in Sassenheim bieden we ruimte voor iedereen om te groeien. We snappen dat niet iedereen even snel het vak onder de knie krijgt. Sommigen hebben wat meer lessen nodig voordat ze klaar zijn voor het rijexamen. Gelukkig is dat bij de rijinstructeur geen probleem. We zorgen ervoor dat de rijlessen persoonlijk en op maat zijn voor iedereen uit de omgeving. We bieden namelijk ook rijlessen in Voorhout en zelfs Wassenaar bijvoorbeeld.

Al snel heeft de rijinstructeur in de gaten wat je zwakke en sterke punten zijn. Op basis van jouw leercurve passen we het traject aan zodat je alleen betaalt voor de uren die er echt toe doen. Wij kijken naar het resultaat, namelijk dat jij je rijbewijs vol vertrouwen haalt. Het is niet voor niets dat wij een slagingspercentage hebben van ruim 90%.

Goed voorbereid je rijexamen in

Wanneer je gaat afrijden wil je wel zeker weten dat je het gaat halen. Daarom ga jij bij onze rijschool in Sassenheim alleen goed voorbereid je rijexamen in. Van tevoren neem je een pakket af en wij zorgen ervoor dat je binnen deze tijd alle middelen hebt om zowel de theorie als de praktijk te leren. Merken we tijdens het lessen dat het wat moeizamer gaat krijg je extra begeleiding om toch de eindstreep te halen.

De rijinstructeurs van onze rijschool in Sassenheim hebben allemaal jaren ervaring in het vak. Ze weten inmiddels de verschillende manieren waarop mensen leren en welk type bestuurder jij bent, of dit nu om auto- of motorrijlessen gaat. Zodoende leren ze je om te gaan met de vele prikkels die je krijgt in het verkeer, maar ook bijvoorbeeld als je faalangst hebt.

Hoeveel kost 20 uur praktijkles?

Voor 20 uur praktijkles betaal je €1.100. Volgens het CBR heeft een gemiddelde bestuurder zo’n 43 lesuren nodig om te leren autorijden. Een van onze pakketten met 40 rijlessen inclusief het rijexamen is dus voordeliger.

Hoeveel kost een losse les?

Voor een losse les betaal je €55. Natuurlijk is de proefles altijd gratis. Je kunt deze nemen als je toch nog wat extra zekerheid wilt hebben voordat je het examen aflegt. Of wanneer je er een tijdje uit ligt en weer een opfrisles kunt gebruiken.

Hoe weet ik of ik ga slagen?

Gaandeweg leert de rijinstructeur je kennen en kan hij inschatten wat je slagingskans is. Je gaat bij ons altijd goed voorbereid je examen in, waardoor we inmiddels een slagingspercentage van 90% hebben behaald.

Heb ik elke keer dezelfde rijinstructeur?

Ja, vanaf het begin krijg je een rijinstructeur die jou gaat helpen met het autorijden. Deze rijinstructeur zal je de rest van het traject bijstaan. Het voordeel van een vaste instructeur is dat hij je rijvaardigheden door en door kent. Zo kan hij goed inschatten wat de juiste lessen voor je zijn.

Welke ondersteuning krijg ik tijdens de rijlessen?

Bij onze rijschool in Sassenheim kun je diverse middelen ter ondersteuning krijgen. Zo bieden wij extra materiaal bij het leren van de theorie, extra uitleg bij moeilijke verkeerssituaties en speciale cursussen om je rijvaardigheden uit te breiden. Bekijk de pakketten om te zien welke ondersteuning je krijgt tijdens de rijlessen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.