Rijschool Leiderdorp

Ben jij op zoek naar de juiste rijschool in Leiderdorp die perfect past bij de manier waarop jij graag wilt leren? Wij bieden rijlessen die op maat gemaakt zijn voor jouw behoeften. Dit doen we doordat al onze instructeurs kijken naar de specifieke behoeften van iedere leerling en zich hieraan aanpassen. Uiteindelijk leert iedereen namelijk op een andere manier. En als we dit op de juiste manier inzetten, dan worden de lessen efficiënt ingezet en zal jij jouw rijbewijs zo snel mogelijk in je zak hebben. Geen enkele rijles in Leiderdorp zal dus verspilt worden. Wil jij dus weten hoe dat er van dichtbij uitziet? Vraag dan direct een gratis proefles aan!

Rijschool Leiderdorp met lessen op maat

De instructeurs van onze rijschool in Leiderdorp kijken dus naar de specifieke behoeften van jou als leerling en passen zich hierop aan. Maar we doen er nog veel meer aan om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk slaagt. Je krijgt daarnaast bijvoorbeeld een vaste instructeur bij onze rijschool. Op die manier wordt je op de best mogelijke manier begeleid, omdat je niet telkens hoeft te wennen aan een nieuwe instructeur en er eigenlijk lessen verloren gaan wanneer dit wel het geval zou zijn.

Daarnaast bieden we nog meer op maat oplossingen om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk zal slagen, met nadruk op snel! Wij bieden namelijk spoedcursussen aan voor degene die zo snel mogelijk hun rijbewijs willen halen. Binnen maar liefst 28 dagen heb jij jouw rijbewijs namelijk al gehaald! In deze tijd stomen we je helemaal klaar met lange rijlessen in Leiderdorp. Zelfs in de omgeving in Wassenaar en Voorschoten kun je rijlessen bij ons nemen. Eerst doen we een soort testles, waarna we een inschatting kunnen maken van hoeveel lessen je nodig zal hebben. Vervolgens zetten we samen een datum vast voor het examen en werken we daar naartoe.

NUMMER 1 RIJSCHOOL IN LEIDEN

Waarom rijschoolleiden.nl

01

Rijveiligheid
op nummer 1

Onze focus ligt op het ontwikkelen van veilige rij gewoonten voor levenslang verantwoordelijk rijden.
02

Maatwerk
Trajecten

Individueel afgestemde lessen voor beginners tot opfriscursussen voor ervaren bestuurders.
03

Vlotte
Rijbewijsaanvraag

Ondersteuning bij het papierwerk en stappen om naadloos je rijbewijs aan te vragen.
04

Gratis
Proefles

Begin met vertrouwen door een kosteloze proefles om onze aanpak en instructeurs te ervaren.
05

Flexibel
Betalen

Betaalbare lespakketten en flexibele betaalopties om aan je budget te voldoen.
06

Opfrislessen
voor Senioren

Speciale lessen en begeleiding voor senioren om hun vertrouwen op de weg te vergroten.

Automaat rijbewijs halen

Wil je graag je rijbewijs halen, maar maakt het je niet zo veel uit dat je niet leert schakelen, omdat de meeste auto’s tegenwoordig toch automaten zijn? Dan biedt onze rijschool in Leiderdorp ook automaat rijlessen aan. Wanneer je voor dit rijbewijs wilt gaan, dan neem je ook eigenlijk een extra voordeel mee ten opzichten van een regulier rijbewijs. Omdat je namelijk niet hoeft te leren schakelen en hier een handigheid in hoeft te krijgen, zullen de lessen een stuk sneller gaan en zal je binnen no-time je rijbewijs in je zak hebben. Wel moet je natuurlijk leren kijken en wat rij-uren maken om ervaring te krijgen met het rijden voordat je kunt beginnen met het examen. Dit zou je dus ook kunnen zien als een soort spoedcursus!

DIENSTEN

Veilig en zelfverzekerd rijden

Leer rijden in Leiden met ervaren instructeurs. Betrouwbare rijschool voor jouw succes op de weg.

Begin morgen al met rijlessen Leiderdorp!

Wil jij dus het liefst vandaag al beginnen met rijlessen bij onze rijschool uit Leiden om zo snel mogelijk aan dat rijbewijs te komen? Vraag dan nu een gratis proefles aan! Of het nu gaat om een spoedcursus of niet, de proefles is altijd een soort kennismaking waarin jij en de instructeur elkaar leren kennen. Zelfs voor onze motorrijlessen bieden wij een proefles. Na deze les krijg je altijd uitgebreid advies van de instructeur over het pakket dat het beste bij jou past om je examen in één keer te halen. We raden je dan ook met klem aan om voor dit pakket te kiezen. Bij onze rijschool in Leiderdorp hebben we namelijk al meer dan 10 jaar ervaring, en ons slagingspercentage is niet voor niets zo hoog! Vraag dus nu een vrijblijvende proefles aan of neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.