Motorrijschool Voorschoten

Met onze motorrijschool in Voorschoten leer jij hoe je slaagt voor je rijexamen en zelfstandig de weg op mag. Motorrijden geeft de ultieme vrijheid, omdat je nog meer in de omgeving opgaat dan met de auto. De motorrijlessen zijn daarom ook anders ingedeeld dan de standaard lessen. Vraag direct een proefles aan bij onze rijschool in Voorschoten en maak kennis met jouw persoonlijke instructeur!

De beste motorrijschool van regio Voorschoten

Je wilt het beste resultaat voor je geld krijgen en daarom kies je onze motorrijschool van Voorschoten, de beste van de regio.

Dankzij de 10+ jaar ervaring van onze rijinstructeur voel jij je helemaal op je gemak, terwijl je de verkeersregels leert in de praktijk. Om zo snel mogelijk je motorrijbewijs te kunnen halen kijken we per les hoe ver je ervoor staat en wat je nog nodig hebt om te slagen. Pas wanneer je helemaal klaar ervoor bent ga je afrijden samen met onze motorrijschool in Voorschoten.

NUMMER 1 RIJSCHOOL IN LEIDEN

Waarom rijschoolleiden.nl

01

Rijveiligheid
op nummer 1

Onze focus ligt op het ontwikkelen van veilige rij gewoonten voor levenslang verantwoordelijk rijden.
02

Maatwerk
Trajecten

Individueel afgestemde lessen voor beginners tot opfriscursussen voor ervaren bestuurders.
03

Vlotte
Rijbewijsaanvraag

Ondersteuning bij het papierwerk en stappen om naadloos je rijbewijs aan te vragen.
04

Gratis
Proefles

Begin met vertrouwen door een kosteloze proefles om onze aanpak en instructeurs te ervaren.
05

Flexibel
Betalen

Betaalbare lespakketten en flexibele betaalopties om aan je budget te voldoen.
06

Opfrislessen
voor Senioren

Speciale lessen en begeleiding voor senioren om hun vertrouwen op de weg te vergroten.

Bij onze motorrijschool in Voorschoten je motorrijbewijs halen

Onze motorrijschool in Voorschoten is inmiddels behoorlijk bekend. Geen wonder dat zoveel mensen graag hun motorrijbewijs willen halen. Wij geven kwalitatieve motorrijlessen waarbij er ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Niet iedereen leert hetzelfde en niet iedereen is even snel. Daarom heeft de rijinstructeur voldoende ervaring om aan te voelen wat bij jou goed werkt als leermethode.

De motorrijlessen past hij hierop aan zodat je per les zoveel mogelijk leert. Bij onze motorrijschool combineren we altijd praktijk met theorie, omdat je het dan het beste onthoudt.

Veiligheid tijdens de motorrijlessen staat voorop

Veiligheid is heel belangrijk tijdens het motorrijden. Bij onze motorrijschool in Voorschoten staat de veiligheid van onze leerlingen tijdens de motorrijlessen dan ook voorop. We willen dat iedereen goed de weg op kan, zonder gevaar te lopen. Hier hebben we een aantal maatregelen voor getroffen: we rijden met veilige motoren, we hebben altijd een beschermend pak met passende helm voor jou en de rijinstructeur houdt korte lijnen van contact terwijl je op de weg bent.

DIENSTEN

Veilig en zelfverzekerd rijden

Leer rijden in Leiden met ervaren instructeurs. Betrouwbare rijschool voor jouw succes op de weg.

  • Hoe duur is het behalen van een motorrijbewijs?

Het meest gekozen pakket voor het behalen van een motorrijbewijs is €1530. Dit is een pakket van 25 lessen inclusief een rijexamen. Gemiddeld gezien is dit een goede balans tussen de kosten en baten.

  • Hoeveel kost praktijklessen met de motor?

Een losse praktijkles met de motor kost €46. Dit is goed voor als je het voorzichtig wilt opbouwen of omdat je tussendoor een extra les wilt. De proefles is altijd gratis bij onze motorrijschool in Voorschoten.

  • Wat kost een examen voor je motorrijbewijs?

De kosten van een examen voor je motorrijbewijs is opgedeeld uit twee delen: de voertuigbeheersing t.w.v €73 en de verkeersdeelneming t.w.v €129,50. Wanneer je bij ons een pakket hebt afgenomen dan regelen wij deze kosten met het CBR.

  • Hoe lang duurt het om je motorrijbewijs te halen?

Over het algemeen heb je ongeveer 20 lessen nodig om je motorrijbewijs te halen. Dit is lager dan bijvoorbeeld voor je auto rijexamen. Vaak is het zo dat de mensen die naar onze motorrijschool komen al wat ervaring onder de riem hebben.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.