Rijschool Rijnsburg

Ben jij op zoek naar een resultaatgerichte rijschool in Rijnsburg? Wij begeleiden je op een persoonlijke manier richting het examen en hebben een hoog slagingspercentage! Per leerling kijken onze rij-instructeurs altijd naar de behoeften en het talent wanneer je bij ons komt lessen. In de gratis proefles leren jij en de instructeur elkaar kennen. Zo weet jij of onze rijschool bij jou past en zo weet de rij-instructeur wat jouw behoeftes zijn en hoe hij met je om moet gaan. Wil je dus zo snel mogelijk aan de slag en het liefst morgen al je eerste rijles in Rijnsburg volgen? Vraag dan direct een gratis proefles aan en leer je nieuwe rij-instructeur kennen. Lees hieronder anders verder voor meer voordelen over ons!

Persoonlijke begeleiding met onze rijschool Rijnsburg

Persoonlijke begeleiding heeft natuurlijk alleen zin als je constant dezelfde rij-instructeur hebt gedurende het hele traject. Op die manier haal je alles uit de lessen en verspil je geen tijd! Wanneer je namelijk meerdere keren een nieuwe instructeur krijgt, moet jij allereerst telkens wennen aan de nieuwe manier van lesgeven (want iedere instructeur heeft uiteindelijk zijn eigen manier), maar daarnaast moeten de nieuwe instructeurs ook telkens opnieuw beginnen met kennismaken en erachter komen hoe ver je bent. Dit kan zo elke keer weer twee tot drie lessen duren voordat hij ook helemaal bij is. Daarom krijg je bij onze rijschool in Rijnsburg een vaste rij-instructeur toegewezen die jou het hele traject zal begeleiden. Aan de hand van jouw talent stippelt hij namelijk een plan uit, waarmee je alle handvatten hebt om een goede bestuurder te worden!

NUMMER 1 RIJSCHOOL IN LEIDEN

Waarom rijschoolleiden.nl

01

Rijveiligheid
op nummer 1

Onze focus ligt op het ontwikkelen van veilige rij gewoonten voor levenslang verantwoordelijk rijden.
02

Maatwerk
Trajecten

Individueel afgestemde lessen voor beginners tot opfriscursussen voor ervaren bestuurders.
03

Vlotte
Rijbewijsaanvraag

Ondersteuning bij het papierwerk en stappen om naadloos je rijbewijs aan te vragen.
04

Gratis
Proefles

Begin met vertrouwen door een kosteloze proefles om onze aanpak en instructeurs te ervaren.
05

Flexibel
Betalen

Betaalbare lespakketten en flexibele betaalopties om aan je budget te voldoen.
06

Opfrislessen
voor Senioren

Speciale lessen en begeleiding voor senioren om hun vertrouwen op de weg te vergroten.

Diverse rijlessen Rijnsburg

Niet alleen bieden we reguliere rijlessen. Voor degene die namelijk snel hun rijbewijs willen halen, bieden wij ook een spoedcursus aan. In deze cursus wordt je ongeveer in een maand klaargestoomd om je rijexamen af te leggen. Met de proefles wordt gekeken naar jouw talent en wat je eventueel al kan. Aan de hand daarvan weet de instructeur hoeveel lessen je nodig hebt en zal hij in samenspraak met jou een datum plannen voor het examen. Nu zal je in blokken van vier uur meerdere keren per week rijlessen in Rijnsburg en omgeving volgen om zo veel ervaring op te doen. We rijden dus ook door WassenaarOegstgeest en natuurlijk heel Leiden.

Wil jij sneller aan je rijbewijs komen, maar niet per se in de vorm van een spoedcursus? Dan kun je ook automaat rijlessen volgen. Het moet dan natuurlijk niet uitmaken voor jou dat je dan niet met handgeschakelde auto’s kan rijden. Reden dat je nog sneller je rijbewijs haalt met de automaat rijlessen bij onze rijschool in Rijnsburg is dat je het hele onderdeel van schakelen niet hoeft te leren en je eigenlijk meteen aan de slag kan met de verkeersinzichten en ervaring opdoen. Dit scheelt weer een paar lessen, wat de uiteindelijke kosten voor het halen van je autorijbewijs een stuk goedkoper maakt!

DIENSTEN

Veilig en zelfverzekerd rijden

Leer rijden in Leiden met ervaren instructeurs. Betrouwbare rijschool voor jouw succes op de weg.

Vraag een gratis proefles aan voor een kennismaking!

Of je nu kiest voor onze reguliere rijlessen, automaat rijlessen, je extra snel je rijbewijs wilt halen met de spoedcursus of zelfs voor onze motorrijlessen, wij begeleiden je op de meest efficiënte en sneller manier naar het examen en zorgen ervoor dat je in een keer slaagt! Vraag dus direct een gratis proefles aan en maak kennis met alles dat bij het lessen komt kijken. Aan het einde van deze eerste les zal je een advies krijgen van jouw instructeur over de hoeveelheid rijlessen die je nodig zal hebben voordat je begint aan het examen. We raden hier echt voor aan dat je dit advies opvolgt. Onze rij-instructeurs zijn goed opgeleid en hebben jaren ervaring met het opleiden van leerlingen. Ze weten dus precies wat ervoor nodig is om jou te laten slagen. Uiteindelijk ligt de keuze natuurlijk bij jou. Heb je nog vragen over onze rijschool in Rijnsburg? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.