Motorrijschool Leiderdorp

Onze motorrijschool in Leiderdorp is er voor iedereen die dolgraag op de motor wil stappen, maar nog geen rijbewijs heeft. Leer hoe je stapsgewijs zelfstandig moet rijden en omgaan met de motor. Dankzij de korte communicatielijnen en motorrijlessen waarbij je de rijinstructeur van onze rijschool in Leiderdorp volgt, leer je in het moment de verkeersregels in je op te nemen.

De motorrijschool van Leiderdorp met een unieke aanpak

Onze unieke aanpak van leren in het moment en veel feedback van de rijinstructeur heeft resultaat, wij hebben niet voor niets een zeer hoog slagingspercentage als motorrijschool in Leiderdorp.

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan voor je rijbewijs? Verspil dan geen tijd en kom in contact over je eerste les. Deze proefles is teven geheel gratis, als uitnodiging van onze motorrijschool in Leiderdorp!

NUMMER 1 RIJSCHOOL IN LEIDEN

Waarom rijschoolleiden.nl

01

Rijveiligheid
op nummer 1

Onze focus ligt op het ontwikkelen van veilige rij gewoonten voor levenslang verantwoordelijk rijden.
02

Maatwerk
Trajecten

Individueel afgestemde lessen voor beginners tot opfriscursussen voor ervaren bestuurders.
03

Vlotte
Rijbewijsaanvraag

Ondersteuning bij het papierwerk en stappen om naadloos je rijbewijs aan te vragen.
04

Gratis
Proefles

Begin met vertrouwen door een kosteloze proefles om onze aanpak en instructeurs te ervaren.
05

Flexibel
Betalen

Betaalbare lespakketten en flexibele betaalopties om aan je budget te voldoen.
06

Opfrislessen
voor Senioren

Speciale lessen en begeleiding voor senioren om hun vertrouwen op de weg te vergroten.

Hoe jij bij onze motorrijschool in Voorschoten je motorrijbewijs haalt

De aanpak hoe jij bij onze motorrijschool in Voorschoten je motorrijbewijs haalt is per persoon anders. We luisteren naar hoe jij leert en observeren wat werkt. Sommigen neigen meer naar de theoretische kans, terwijl anderen al doende snel leren.

De rijinstructeur bij wie jij de motorrijlessen zal volgen heeft meer dan tien jaar ervaring in het vak en weet elke situatie haarfijn in de gaten te houden. Veiligheid is belangrijk in het verkeer, zeker wanneer je op de motor bent. Om je zo snel mogelijk vooruit te laten gaan in je leerproces houden we goed bij hoe ver je bent gekomen per les. Met behulp van de ruime ervaring van de rijinstructeur maken we aanpassingen aan de inhoud van de lessen. Zo betaal je alleen de sessies die je écht nodig hebt om af te rijden bij onze motorrijschool in Leiderdorp.

DIENSTEN

Veilig en zelfverzekerd rijden

Leer rijden in Leiden met ervaren instructeurs. Betrouwbare rijschool voor jouw succes op de weg.

#1 in veiligheid met de motorrijlessen

Bij onze motorrijschool in Leiderdorp merken we dat de leerlingen veiligheid hoog aanschrijven. En dat is met een reden. Je wilt je volledig veilig voelen als jij op de motor stapt. Daarom zijn wij #1 in veiligheid tijdens de motorrijlessen.

Om dit te waarborgen maken we gebruik van moderne lesmethoden zodat jij in opperste rust kunt beginnen met je rijexamen. Zo hebben wij niet alleen de veiligste motoren in ons bezit, maar let de rijinstructeur constant op of alles goed gaat, hebben we beschermende pakken en helmen beschikbaar in iedere maat en heb je contact met de rijinstructeur tijdens de lessen.

  • Hoe duur is het behalen van een motorrijbewijs?

Om bij ons het motorrijbewijs te halen kiezen mensen meestal voor het pakket met 25 lessen, welke €1530 kost. Dit is inclusief de kosten voor het rijexamen. Wij bieden op elk vlak extra ondersteuning waardoor je in één keer je rijbewijs haalt.

  • Hoeveel kosten praktijklessen voor de motor?

Voor €46 heb jij een losse praktijkles met de motor. Dit duurt een uur en is uitermate geschikt als je nog een opfrisser wilt voordat je aan je rijexamen begint, of omdat je er een tijdje tussenuit bent geweest en het weer wilt oppakken.

  • Wat kost een examen voor het motorrijbewijs?

De totale kosten van een examen voor het motorrijbewijs bedraagt in 2023 €202,50. Dit valt verder op te delen in het gedeelte van de voertuigbeheersing t.w.v €73 en het gedeelte waarin je deelneemt in het verkeer t.w.v €129,50.

  • Hoe lang duurt het voordat ik mijn motorrijbewijs haal?

Met zo’n 20 lessen zitten de meeste mensen op de motor met hun rijbewijs. Uiteraard verschilt het per persoon, maar vanaf 20 lessen heb je alles geleerd wat je moet weten op het examen. Het is altijd voordelig om hier een pakket voor af te nemen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.