Rijschool Wassenaar

Ben jij op zoek naar een professionele rijschool in Wassenaar die jou op de beste manier kan begeleiden richting het examen? Onze instructeurs zijn erop gericht jou een persoonlijke en op maat begeleiding te bieden om er zo voor te zorgen dat je makkelijk en snel door de rijlessen heen gaat. Wanneer je namelijk op jou manier leert, zal alles veel sneller verlopen en heb je minder rijlessen in Wassenaar nodig om je examen te halen. Minder lessen betekent ook meteen minder kosten! Wil je weten hoe onze lessen eruit zien en hoe de instructeur van onze rijschool uit Leiden met je omgaat? Vraag dan een gratis proefles aan. Zo kunnen jij en de instructeur, maar ook andersom, kennismaken met elkaar en weet je meteen of wij bij je passen. De instructeur kan in deze les ook meteen zien hoeveel talent je hebt en zal je een advies geven in hoeveel autorijlessen je nodig zal hebben. Start het traject dus vandaag nog!

Snel je rijbewijs met onze rijschool Wassenaar

Onze instructeurs richten zich dus volledig op jouw behoeften en passen de rijlessen hierop aan. Maar daar heb je natuurlijk niet zo veel aan als je telkens wisselt van instructeur. Iedere keer moet de instructeur dan weer vanaf nul beginnen om erachter te komen hoe ver je bent en wat jouw behoeften zijn. Zonde, want al die rijlessen dat je opnieuw kennis moet maken, gaan verloren. Dit betekent dus ook dat je duurde uit zal zijn, want iedere rijles kost toch weer meer geld. Bij onze rijschool in Wassenaar krijg je daarom één instructeur toegewezen die je de rest van het traject zal behouden! Op deze manier gebruiken we de lessen efficiënt en halen we hier alles uit. Vanaf het begin weet jouw instructeur namelijk hoe hij met je om moet gaan en stippelt hij aan de hand hiervan een traject uit waarmee jij zo snel mogelijk je rijbewijs in je zak hebt.

NUMMER 1 RIJSCHOOL IN LEIDEN

Waarom rijschoolleiden.nl

01

Rijveiligheid
op nummer 1

Onze focus ligt op het ontwikkelen van veilige rij gewoonten voor levenslang verantwoordelijk rijden.
02

Maatwerk
Trajecten

Individueel afgestemde lessen voor beginners tot opfriscursussen voor ervaren bestuurders.
03

Vlotte
Rijbewijsaanvraag

Ondersteuning bij het papierwerk en stappen om naadloos je rijbewijs aan te vragen.
04

Gratis
Proefles

Begin met vertrouwen door een kosteloze proefles om onze aanpak en instructeurs te ervaren.
05

Flexibel
Betalen

Betaalbare lespakketten en flexibele betaalopties om aan je budget te voldoen.
06

Opfrislessen
voor Senioren

Speciale lessen en begeleiding voor senioren om hun vertrouwen op de weg te vergroten.

Automaat en spoed rijlessen Wassenaar

Wij bieden nog diverse andere opties naast de reguliere rijlessen. Natuurlijk bieden wij ook motorrijlessen, maar we hebben het hier over de varianten op de reguliere autorijlessen. Allereerst bieden we automaat rijlessen in Wassenaar voor degene die zeker weet dat hij/zij alleen in automaat geschakelde auto’s zal rijden. Voordeel hiervan is dat je niet hoeft te leren te schakelen en je dus minder lessen nodig hebt om alles over de knie te krijgen. Je gaat meteen over op de verkeersinzichten en ervaring krijgen in het autorijden, waardoor je dus een stuk goedkoper uit bent!

Daarnaast biedt onze rijschool in Wassenaar ook spoedlessen voor degene die echt snel hun rijbewijs willen halen. In de proefles zal onze instructeur analyseren wat voor talent je al hebt en hoeveel lessen je nodig zal hebben om je examen te halen. Vervolgens gaan jullie samen kijken naar een datum die goed uitkomt voor jou en aan het einde van het traject is ongeveer. Vervolgens beginnen we met de lessen, waarbij we blokken hebben van ongeveer 4 uur. Zo doe je meteen veel ervaring op en krijg je het autorijden goed in de vingers!

DIENSTEN

Veilig en zelfverzekerd rijden

Leer rijden in Leiden met ervaren instructeurs. Betrouwbare rijschool voor jouw succes op de weg.

Maak kennis met een gratis proefles!

Wil jij dus aan de slag met autorijlessen om je autorijbewijs te halen? Of dit nu snel of op een normaal tempo is, in een automaat of handgeschakelde auto, wij begeleiden je op de meest efficiënte en dus goedkope manier naar je examen. Vraag direct een gratis proefles aan bij onze rijschool in Wassenaar en omgeving om kennis te maken met jouw persoonlijke rij-instructeur. Zo lessen we ook in Leiderdorp en Voorschoten. Na deze les zal je een advies krijgen in hoeveelheid lessen die je nodig zal hebben. Volg dit vooral op! Zo weet je namelijk zeker dat je zal slagen voor je examen. Onze instructeurs hebben al jaren ervaring en al vele leerlingen begeleid. Zij weten dus precies wat ervoor nodig is om jou aan je rijbewijs te helpen. We hebben niet voor niets zo een hoog slagingspercentage!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.