Over ons

Bij Rijschool Leiden zeggen we altijd: “Rijden leer je niet alleen uit een boekje, maar vooral op de weg!” Onze rijschool is niet zomaar een rijschool; het is een plek waar passie voor rijden en persoonlijke aandacht samenkomen. We weten dat elke leerling uniek is, met eigen sterke punten en uitdagingen, en dat vinden we juist leuk. We passen onze lessen aan op jouw tempo en stijl, zodat jij je op je gemak voelt achter het stuur.

Onze instructeurs? Die zijn de beste in hun vak, al zeggen we het zelf. Ze zijn niet alleen experts op het gebied van rijden en verkeersregels, maar hebben ook een flinke dosis geduld en humor. Want laten we eerlijk zijn, leren rijden is soms best spannend en dan is een instructeur die de sfeer luchtig houdt goud waard. 

Jaar ervaring
0 +
Leraren
0
Slagingskans
0 %
Lesuren
0 +

 

Professionele Instructeurs

Ervaren en deskundige instructeurs begeleiden je naar zelfverzekerd rijden.

Flexibele lesuren

Pas je lessen aan je schema aan met avond- en weekendopties.

Moderne lesvoertuigen

Leer rijden in comfort en stijl met onze goed onderhouden wagens.

Hoog slagingspercentage

Ons bewezen succes resulteert in hoge slaagpercentages voor examens.

Of je nu droomt van cruisen in een compacte stadsauto of het robuuste gevoel van een grotere auto wilt ervaren, we hebben voor ieder wat wils. We zijn niet van de oude stempel en dat zie je terug in hoe we onze lessen aanpakken: dynamisch, interactief en altijd met een vleugje humor. We leren je niet alleen hoe je moet sturen, schakelen en parkeren, maar ook hoe je vertrouwen opbouwt, risico’s inschat en veilig rijgedrag ontwikkelt. Bij ons gaat het niet alleen om het halen van je rijbewijs, maar om het worden van een bestuurder die met plezier en zelfvertrouwen de weg op gaat. En ja, we hebben het ook over de minder leuke kant van het verkeer, zoals drukke spitsuren en onverwachte situaties, want wij geloven in een realistische rijopleiding. Rijschool Leiden is meer dan een rijschool, het is een gemeenschap. 

We zijn trots op onze rijschool en op de band die we opbouwen met onze leerlingen. Als je bij ons binnenstapt, voel je meteen dat het hier draait om meer dan alleen rijlessen; het gaat om een ervaring, een avontuur. Als het gaat om successen, hebben we een muur vol mee. Onze leerlingen zijn onze beste reclame; hun tevredenheid en positieve ervaringen spreken boekdelen. We vieren elk geslaagd examen alsof het een feestdag is, want dat is het ook. Onze locatie in Leiden is makkelijk te bereiken en onze deuren staan altijd open voor een kennismakingsgesprek, een kopje koffie of gewoon een gezellig praatje over auto’s en rijden. Of je nu een nerveuze beginner bent of een ervaren bestuurder die zijn vaardigheden wil aanscherpen, Rijschool Leiden is de plek waar je moet zijn. Wij beloven je niet alleen een rijbewijs, maar een levenslange passie voor het rijden. 

Dus, waar wacht je nog op? Kom langs en laat ons je helpen om de bestuurder te worden die je altijd al wilde zijn. Bij Rijschool Leiden begint jouw rij avontuur en wij kunnen niet wachten om je te begeleiden op deze spannende reis!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.