Motorrijschool Warmond

Bij onze motorrijschool in Warmond zit je goed als je voor een betaalbare prijs je motorrijbewijs wilt halen. Wij zorgen er namelijk voor dat je het maximale uit alle motorrijlessen haalt en snel zelf kunt motorrijden. Vraag direct een gratis proefles aan bij onze rijschool in Warmond en leer jouw eigen rij-instructeur kennen.

De motorrijschool van Warmond met duidelijke instructies

Met de duidelijke instructies van de rijinstructeur leer je gaandeweg het voertuig beheersen, de verkeersregels kennen, maar ook het zelfvertrouwen op te bouwen om zelfstandig op de motor te stappen.

Ben je benieuwd geworden en kun je niet wachten om te beginnen? Neem dan contact op over het afnemen van een gratis proefles bij onze motorrijschool in Warmond.

NUMMER 1 RIJSCHOOL IN LEIDEN

Waarom rijschoolleiden.nl

01

Rijveiligheid
op nummer 1

Onze focus ligt op het ontwikkelen van veilige rij gewoonten voor levenslang verantwoordelijk rijden.
02

Maatwerk
Trajecten

Individueel afgestemde lessen voor beginners tot opfriscursussen voor ervaren bestuurders.
03

Vlotte
Rijbewijsaanvraag

Ondersteuning bij het papierwerk en stappen om naadloos je rijbewijs aan te vragen.
04

Gratis
Proefles

Begin met vertrouwen door een kosteloze proefles om onze aanpak en instructeurs te ervaren.
05

Flexibel
Betalen

Betaalbare lespakketten en flexibele betaalopties om aan je budget te voldoen.
06

Opfrislessen
voor Senioren

Speciale lessen en begeleiding voor senioren om hun vertrouwen op de weg te vergroten.

Je rijbewijs haal je met onze motorrijschool in Warmond

Vanuit de hele regio komen leerlingen afrijden bij onze motorrijschool in Warmond. We hebben velen gelukkig kunnen maken met het succesvol afronden van het rijexamen. De motorrijlessen spelen daar een belangrijke rol in. Dankzij de unieke aanpak van de rijinstructeur, die echt kijkt naar je kunnen, heeft de rijschool een hoog slagingspercentage behaald.

Als jij voor zekerheid wilt kiezen, dan kies je voor onze motorrijschool in Warmond. De beste uit de regio waar je jouw rijbewijs haalt.

Verschillende motorrijlessen voor verschillende mensen

Niet iedereen is hetzelfde, daarom hebben we verschillende motorrijlessen voor verschillende mensen. De rijinstructeur gaat al een tijdje mee in het vak en hij kan snel herkennen wat voor een type bestuurder iemand is. Dit bepaalt wat de inhoud van de rijlessen wordt. Zo heb je natuurlijk mensen die meer op de praktijk zijn ingesteld en mensen die meer kunnen met theorie. Hoe dan ook combineert de rijinstructeur beiden om jou een totaalpakket aan motorrijlessen aan te bieden.

Kom erachter wat het geheim is van onze succesformule. Bij onze motorrijschool in Warmond krijg je op maat les met een hoge flexibiliteit in het uitkiezen van de tijdstippen waarop je wilt rijden.

DIENSTEN

Veilig en zelfverzekerd rijden

Leer rijden in Leiden met ervaren instructeurs. Betrouwbare rijschool voor jouw succes op de weg.

Welke motorrijbewijzen zijn er?

Er zijn diverse typen motorrijbewijzen. Deze zijn A1, A2 en A. Bij de eerste twee gelden beperkingen in wat je wel en niet mag besturen. Wil jij alle tweewielers mogen besturen? Dan kies je voor een rijexamen in het type rijbewijs A.

De A1 mag je al hebben vanaf je 17e, dan mag je tot 11 kW rijden. De opvolger daarvan is A2, waarmee je vanaf je 20e tot 35 kW mag besturen. De laatste, gewoon het A motorrijbewijs, mag je pas vanaf je 21e proberen te halen.

Wat je ook kiest, onze rijinstructeur zorgt ervoor dat je zo effectief mogelijk gebruik maakt van de motorrijlessen bij onze motorrijschool.

  • Hoeveel kost het behalen van je motorrijbewijs?

Voor €1530 heb jij gemiddeld gezien je motorrijbewijs gehaald. Deze prijs is opgebouwd uit de kosten voor de lessen, maar ook voor het inschrijven bij het CBR voor je examen. Het pakket van 25 lessen is het meest gekozen omdat het een goede balans van prijs en resultaat geeft.

  • Hoeveel uur lessen heb je nodig voor een motorrijbewijs?

Volgens het CBR lukt het de meeste mensen na 20 lessen om te slagen voor hun motorrijexamen. Ervan uitgaande dat deze lessen zo’n één uur per stuk zijn heb je dus na 20 uur genoeg kennis opgedaan om je motorrijbewijs te halen.

  • Hoeveel kost de motortheorie?

Als je alleen een examen wilt afleggen voor de motortheorie, dan kost dat €34,50. Dit wordt klassikaal gehouden bij het CBR. Er geldt een toeslag voor avonden en weekenden van €4,75. Heb je meer tijd nodig op het theorie examen? Dan kost dat €11 extra.

  • Wat kost een spoedcursus voor een motorrijbewijs?

De prijs van een spoedcursus voor je motorrijbewijs verschilt per pakket. Neem contact op om de details te bespreken. Zo kunnen we een pakket van 10 of 30 lessen aanbieden en ook de tijd waarin je de spoedcursus aflegt kunnen we bespreken.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.