Rijschool Warmond

Ben jij op zoek naar een rijschool in Warmond, omdat je nu 16,5 jaar oud bent en officieel mag beginnen? Wij begeleiden je graag richting het examen! Nu is het wel zo dat als je zo vroeg begint met rijlessen, je pas examen mag doen als je 17 jaar oud bent. Een spoedcursus volgen heeft dan geen zin. Wanneer je jouw rijbewijs dan haalt, dan mag je tot je 18e alleen rijden met een begeleider in de auto. Dit is iemand die die minimaal 5 jaar zijn of haar rijbewijs heeft. Wij zullen je volledig inlichten over de mogelijkheden wanneer het eenmaal zover is! Wil je hier dus meer over weten en eens kijken hoe het is om rijlessen in Warmond of omgeving van Leiden te volgen bij onze rijschool? Vraag dan direct een gratis proefles aan en maak kennis met jouw rij-instructeur!

Rijschool Warmond voor jouw behoeften

Onze rijschool in Warmond richt zich volledig op de behoeften van de leerling. Onze instructeurs passen zich dus altijd aan aan de leerling bij wie ze in de auto zitten. Iedereen leert namelijk op zijn eigen manier, en zo leer je ook het snelste. Op die manier maken we efficiënt gebruik van de rijlessen en gaat er geen tijd verloren. Met onze rijlessen ben je er dus van verzekerd dat je er alles uit zal halen en zo snel mogelijk jouw rijbewijs haalt.

Daarbij komt dat je ook niet zal wisselen van instructeur. Dit is iets wat wij erg belangrijk vinden! Wanneer je namelijk wisselt van instructeur, moeten zowel jij als de instructeur zich weer aanpassen aan de situatie waardoor er weer kostbare lessen en dus tijd verloren gaat. Jij moet namelijk wennen aan de manier waarop jouw nieuwe instructeur lesgeeft, en de instructeur moet vanaf nul beginnen en erachter komen wat voor jou het beste werkt. Hierdoor heb je weer extra rijlessen in Warmond nodig en ben je uiteindelijk dus tijd kwijt én je hebt extra kosten, omdat je meer lessen nodig hebt. Daarom krijg je bij onze rijschool altijd een vaste instructeur, en met onze motorrijlessen werken we niet anders!

NUMMER 1 RIJSCHOOL IN LEIDEN

Waarom rijschoolleiden.nl

01

Rijveiligheid
op nummer 1

Onze focus ligt op het ontwikkelen van veilige rij gewoonten voor levenslang verantwoordelijk rijden.
02

Maatwerk
Trajecten

Individueel afgestemde lessen voor beginners tot opfriscursussen voor ervaren bestuurders.
03

Vlotte
Rijbewijsaanvraag

Ondersteuning bij het papierwerk en stappen om naadloos je rijbewijs aan te vragen.
04

Gratis
Proefles

Begin met vertrouwen door een kosteloze proefles om onze aanpak en instructeurs te ervaren.
05

Flexibel
Betalen

Betaalbare lespakketten en flexibele betaalopties om aan je budget te voldoen.
06

Opfrislessen
voor Senioren

Speciale lessen en begeleiding voor senioren om hun vertrouwen op de weg te vergroten.

Automaat rijlessen volgen

Wil jij graag snel je rijbewijs halen, maar maakt het je niet zo veel uit als je dan niet leert schakelen? Bij onze rijschool in Warmond bieden we ook rijlessen speciaal voor automaat geschakelde auto’s. Het hele onderdeel waarbij je moet leren schakelen en dit goed onder de knie moet krijgen, valt hierdoor weg. Niet alleen maakt dit de rijlessen een stuk eenvoudiger voor jou, maar ook bespaart het een hoop tijd en dus geld! Je hebt namelijk minder rijlessen nodig, wat er ook meteen voor zorgt dat je snel kunt beginnen aan je examen. Als het je dus niet uitmaakt of je leert schakelen of niet, profiteer je alleen maar van deze rijlessen.

DIENSTEN

Veilig en zelfverzekerd rijden

Leer rijden in Leiden met ervaren instructeurs. Betrouwbare rijschool voor jouw succes op de weg.

Vraag een gratis proefles aan bij onze rijschool Warmond!

Vraag direct een proefles aan als je jouw instructeur van onze rijschool in Warmond en omgeving, zoals Voorschoten en Sassenheim, wilt leren kennen en zo snel mogelijk je rijbewijs in je zak wilt hebben. In deze les bestudeert de instructeur goed hoe ver je bent en of je het autorijden al een beetje onder de knie hebt, omdat je bijvoorbeeld talent hebt. Aan het einde van de rijles zal je dan ook een advies krijgen van de instructeur over de hoeveelheid rijlessen die je nodig zult hebben. We raden aan om dit advies op te volgen, want onze rij-instructeurs hebben al jaren ervaring en weten je hier goed in te adviseren! Wacht dus niet langer en vraag jouw vrijblijvende proefles aan. Neem voor meer vragen gerust contact met ons op.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.